Recensioner

Recensioner

Här kan du se vad kunder säger om PPM Rådgivaren!

Våra abonnemangBli kund
Du e kung Mats! Du är Sveriges svar på Zlatan enligt mig & flertal vänner som haft med massor med andra finansbolag & banker som ändå knappt aldrig levererat. En följare till dig sedan många år tillbaka.

Väldigt nöjd med dina råd . Kund sedan flera år.

Dags för info 2015!! Jag har gott upp 26000:- de senaste 3 åren med +5% genomsnitt per år. Det är en bra investering!! Marknaden är inte lätt just nu. 2015 har inte varit ett bra år. Ligger på -7% för tillfället. (China, Grekland o rädsla för Feds räntehöjning mm.) Men jag litar på Mats. Så enkelt är det

Vi är så nöjda. Min och man är pensionärer och när vi började lyda PPMRÅDGIVAREN råd så har våra pensioner ökar så att vi får flera tusenlappar mer handen i varje månad, denna var en glad överraskning till oss.

Bra rådgivning. Förklarar sina val så vi "vanliga" förstår. Prenumeranten/jag får råd om hur jag ska välja i PPM och annat. Sen är det upp till mig om jag vill följa råden. Att de råd han ger är de han själv utför i sin egen PPM-portfölj skapar ökad trovärdighet.

Följer Mats råd. Och det har gått väldigt bra Jag är mer än nöjd. Mitt PPM ökar. .och ökar. .och ökar

Har en ökning på 23 % i år 2014 tack vare ppmrådgivaren. De e bara att hänga med 2015 med

Killen har koll . Bästa rådgivare du kan ha. Testa det är det värt!!!

Är väldigt nöjd med Mats och har varit kund i över 6 år.

Följer Mats sedan några år och det känns tryggt. Han skriver förklaringar till fondbyten på ett sätt som gör att även lekmän förstår, killen är grym!

För mig har det funkar utmärkt..

Mats gör det Du inte själv hinner, orkar eller kanske inte ens kan göra själv och det till en ganska blygsam kostnad. Fem stjärnor av fem möjliga. KÖP!